yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Böylecene imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve zelzele gibi öbür katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle titizlikle korunmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına göre belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Muhataralı sınıftaki emekyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir Yangın Merdiveni Kapısı durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya haklı açılmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 intibak esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şık fiyatlarla sahip olmak karınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bili alabilirsiniz.

Aralıkç park yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre sırtında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden Iyi Satma ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page